علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی کیک ذرت

ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده را داخل ظرفی ریخته و شکر را افزوده و با همزن در حدی که خوب مخلوط شوند هم می زنیم. حدود 2 تا 3 دقیقه کافی است. حال تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و مخلوط می کنیم. و به ازای هر عدد تخم مرغ یک دقیقه هم می زنیم. حال رنده پوست رنده لیموترش تازه را داخل آن ریخته و حال آبلیمو ترش تازه را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند. آرد ذرت را درون ظرفی جدا ریخته و بعد پودر بادام را نیز افزوده و بکینگ پودر را نیز اضافه می کنیم و با هم مواد خشک را مخلوط می کنیم و بعد آنها را به مواد مایع اصلی کیک اضافه می کنیم و با کمک لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم و در قالب مورد نظر کاغذ روغنی می گذاریم و به مدت 50 دقیقه درون فر با دمای 160 درجه می گذاریم تا آماده شود.




تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد