علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی ساوری پل

ابتدا بلغور را با دو پیمانه آب و دارچین می گذاریم تا کاملا پخته شود و بعد آن را آبکش می کنیم. در تابه ای پیاز را با گوشت قیمه شده می ریزیم تا تفت بخورد. در این مرحله گوشت روغن انداخته و پیاز نیز آب می اندازد. شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت داخل روغن خودش و آب پیاز تفت بخورد. کمی فلفل سیاه به آن می افزاییم و به مواد داخل تابه آب اضافه کرده و می گذاریم تا کاملا پخته شود. حبوبات را جداگانه پخته و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و با کمی روغن آنها را تفت می دهیم و کمی به آنها زردچوبه و دارچین و زعفران و نمک می زنیم. برنج را داخل قابلمه ریخته و در لحظات آخر رشته و بلغور را به آن اضافه کرده و آن را آبکش می کنیم. حال کف قابلمه را ته دیگ نان گذاشته و برنج را با مواد لابه لا می ریزیم و به مدت یک ساعت آن را دم کرده و نوش جان می کنیم.


تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد