علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی ترافیل میوه ای

پوست و هسته خرما را جدا کرده و درون تابه ای با آب و عسل روی حرارت کم و ملایم می گذاریم تا باز شود و به حالت مایه غلیظ و پوره ای دربیاید، بعد آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. اکنون خامه قنادی را داخل ظرفی ریخته به دمای محیط برسد و به مدت 5 دقیقه میکس می کنیم تا به صورت سفت و رقیق دربیاید. بعد پنیر را به آن اضافه کرده با خامه با میکسر می زنیم. بعد پودر قند و وانیل را اضافه کرده تا مایه سفت شود. حال بیسکوئیت های انگشتی را داخل مایه خرما آغشته کرده و درون ظرف مورد نظر چیده و روی آن را مایه مخلوط پنیر و خامه می مالیم بعد روی آن را میوه های تازه می چینیم. بعد به صورت دلخواه برش می زنیم.



تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد