علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی بامیه رولی

مایه خمیر را در آب گرم و کمی شکر عمل بیاورید. کره نرم شده را با روغن مایع و پودر شکر و پودر هل مخلوط کرده و بعد مایه خمیر عمل آمده و آرد را به آن بیافزایید. اکنون آرد سمولینا را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خمیر به صورت خمیر دربیاید. خمیر به دست آمده را کمی مالش داده و در جای نسبتا گرم به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. آنگاه کمی از خمیر را در دست گرد کرده و روی سطح مشبک پهن کنید تا طرح دار شود آن را رول کرده و در روغن داغ سرخ کنید. اینک بامیه ها را داخل شربت قرار داده و بعد با پودر پسته تزئین کنید.



تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد