علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دسر رومانف

نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل می کنیم و بقیه شیر و شکر و وانیل را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا وقتی شیر جوش بیاید سریع و مداوم هم می زنیم تا آرد گوله نشود. بعد از 5 تا 10 دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کرده ایم یا به صورت نگینی خرد کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم و خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا از حرارت بیفتد. در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
نکته: به جای موز می توانید از انواع میوه مثل انبه و هلو و زردآلو و آناناس استفاده کنید.


تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد