علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور اشپزی خورشت شیش انداز گیلان

قابلمه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن داخل آن ریخته و بعد گردوی خرد شده را اضافه کرده و رب انار را افزوده و پیاز را چرخ کرده را نیز به قابلمه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و کمی تفت می دهیم. کمی آب اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد. بادمجان ها را خرد کرده و کمی تفت می دهیم و در نیم ساعت آخر پخت بادمجان ها را به همراه زعفران دم کرده اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. کلا برای پخت این غذا تقریبا 45 دقیقه وقت نیاز است.


تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد