علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دلمه کدو گلابی

تابه را روی حرارت گذاشته کمی روغن می ریزیم و پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود. در این فاصله سر کدو را برش داده و تخمه های داخل آن را بیرون می آوریم. اکنون هویج نگینی شده را به پیاز افزوده و تفت می دهیم. حال کمی دارچین و زنجبیل را با عسل مخلوط می کنیم و داخل کدو با پشت قاشق می مالیم. اکنون بامیه ها را درون تابه خرد کرده و تفت می دهیم. سپس لوبیا را که کمی از قبل بخارپز شده اضافه کرده و پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را نیز می افزاییم و حدود 5 دقیقه زمان می دهیم تا مواد مزه دار شوند و آب آن کشیده شود. حال درون کدو را از مواد پر کرده یا داخل فر و یا به روش قدیمی درون قابلمه به همراه ترکیب سس رب گوجه فرنگی و آبلیمو می گذاریم تا بپزد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد