علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی تارت میوه

آرد و نمک و کره را با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا ذرات آرد دانه دانه شود و بعد شکر و زرده تخم مرغ و شیر رابا هم ترکیب کرده و به آرد اضافه می کنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد. بین نیم تا یک ساعت خمیر را داخل یخچال قرار می دهیم و بعد با وردنه آن را باز کرده و درون قالب مخصوص تارت باز می کنیم. حتما خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم و درون فر داغ 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود. اکنون خمیر را بیرون می گذاریم تا خنک شود. حال پودر کاسترد و شکر را در شیر سرد حل می کنیم و روی گاز حرارت می دهیم تا غلیظ شود. سپس خامه را که یک دقیقه درون مایکروفر گرم کرده ایم به باقی مواد افزوده و تند هم می زنیم. حال فیلینگ کاسترد را روی تارت ریخته و میوه های دلخواه را روی آن می چینیم و در صورت دلخواه روی میوه های ژل بریلو می زنیم تا براق شود.



تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد