علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی ازوگلی جورباسی (سوپ دال عدس)

پیاز و سیر را رنده كرده و با كره در قابلمه تفت دهید تا آب كشیده شود. نعنا خشك و فلفل را اضافه كنید و تفت دهید. رب فلفل را بیفزایید. دال عدس، برنج و بلغور را اضافه كنید و در آخر آب و نمك را اضافه كنید و یكساعت اجازه دهید تا سوپ روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.


تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد