علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دم پختک عدس و کلم

ابتدا پیاز را خرد کرده و درون تابه داخل روغن تفت می دهیم و بعد گوشت چرخکرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم. اکنون سبزی معطر را نیز افزوده و اگر کلم خرد شده را تفت نداده باشند باید با گوشت و پیاز تفت بدهیم. اکنون عدس نیم پز شده را به همراه ادویه داخل تابه با الباقی مواد مخلوط کرده و سپس برنج خیس شده را به همراه آب آن به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا با در باز بجوشد و سپس آن را دم می کنیم. در موقع سرو غذا از ادویه پلویی لابه‌لای برنج مقداری می ریزیم.



تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد