علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی اسلایس شکلات تلخ

ابتدا بیسكویت سبوسدار را با دست خرد كنید. گردو را نیز خرد كرده و با آن مخلوط كنید. پوست پرتقال و آب پرتقال را نیز به مواد بیفرایید. شكلات تلخ را خرد كرده و روى بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود سپس آن را به بقیه مواد اضافه كنید و سریع هم بزنید اینك مواد را داخل قالب ٢٠*١٥ سانتیمترى كه از قبل با كاغذ روغنى پوشانده اید بریزید و آن را فشرده و صاف كنید. پس از ٣٠ دقیقه برش زده و بعد یك ساعت در یخچال قرار دهید. حال به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد