علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دسر انار

آب انار و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب همزده تا غلظت آن مانند کرم شود و بعد از سرد شدن ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته را به آن اضافه کرده درون یخچال قرار داده تا بسته شود سپس با مابقی خامه و میوه دلخواه تزیین کنید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد