علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دونات مرغ و قارچ

ابتدا مایه خمیر را به همراه آب ولرم و شکر داخل ظرف میریزیم . بعد ۵ دقیقه به آن استراحت داده شیر ولرم، تخم مرغ، روغن مایع، ادویه ها و نمک را اضافه کرده و کمی از آرد را نیز به آن می افزاییم . سپس فیله نگینی و قارچ سرخ شده و ذرت و بعد آرد را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر لطیفی بدست بیاید. حالا خمیر را ۱۰ دقیقه استراحت داده و روی سطح آرد پاشی باز کرده به قطر کمتر از ۱ سانتی متر سپس به آن قالب دونات زده دوباره استراحت میدهیم تا حجم خمیرمان دو برابر شود . در آخر نیز آنرا در روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.



تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد