علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی به پلو

مرغ را با کمی آب و نمک و زردچوبه نیم پز می کنیم. بعد عدس را جداگانه می پزیم و ماش را هم به همین شکل آماده می کنیم . سپس هویج را رنده کرده با روغن و کره تفت میدهیم . سپس به را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. پیازی را هم که از قبل تفت داده ایم به مواد اضافه کرده و بعد مرغ ریش ریش شده را به آن می افزاییم و ادویه ها را نیز به آن اضافه می کنیم. حالا نمک و فلفل را به آن افزوده و زعفران را نیز اضافه کرده و لا به لای برنج ریخته و برنج را دم می کنیم.


تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد