By Autson Web Design

علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی قزل آلای خمیری

طرز تهیه:
ابتدا داخل ظرف مناسب آرد الك شده را ریخته با دو عدد سفیده تخم مرغ و یك چهارم پیمانه نمك مخلوط می كنیم تا خمیری آماده شود كه به دست نچسبد (در صورت سفت بودن خمیر، می توانیم یك چهارم پیمانه آب سرد اضافه كنیم تا خمیر نرمی بدست آید، ماهی قزل آلا را نمك پاش كرده پس از آغشته كردن با زعفران، داخل شكم ماهی را با برش هایی از پیاز لیموترش و سیر تازه و برگ رزماری پرمی كنیم و پس از باز كردن نازك خمیر، ماهی آماده شده را داخل خمیر باز شده قرار میدهیم و لبه‌های خمیر را خوب می بندیم و از خمیر اضافی برای تزیین ماهی به شكل پولك دار استفاده می كنیم سپس خمیر رویه ماهی را با زرده تخم مرغ وزعفران رومال می كنیم. ماهی آماده شده را داخل سینی مناسب فر قرار داده و در طبقه وسط فر با دمای ١٧٠ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا ماهی بعد از ٤٥ دقیقه پخته شود. سپس از فرخارج می كنیم و آماده سرو می شود.


تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد