• slide-0.jpg
  • slide-2.jpg
علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی کیک مناسب تولد

طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده ها را با همزن فرم میدهیم برای حفظ پف سفیده از کرم تارتار استفاده میکنیم،بعداز فرم گرفتن سفیده 1/4 شکر را به صورت بارانی اضافه کرده و دوباره حدود 2 تا 3 دقیقه هم میزنیم بعد زرده ها را با 3/4 از شکر و وانیل هم میزنیم بعد آب جوش را اضافه میکنیم و مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه میکنیم و در نهایت روغن را اضافه کرده و با دور کند هم زن هم میزنیم بعداز این مرحله سفیده را به کمک لیسک درون مواد فولد میکنیم مواد را در قالب قطر 20به ارتفاع 10 سانت یا قالب شیفون ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر 180 درجه ی سانتی گراد در طبقه ی وسط می پزیم

تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد