• slide-0.jpg
  • slide-2.jpg
علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دلمه كدو حلوایی

روش تهیه :
نیمی از كره ، آبلیموترش ، شكر ، نیم از زعفران دم كرده ، كمی نمك و فلفل سیاه را مخلوط كرده روی حرارت قرار دهید.
كدو را از قسمت گردن آن برش دهید و درون آن را خالی كنید. داخل كدو را با مخلوط كره ای كه آماده كرده ایم مزه دار كنید و شروع به آماده كردن مواد دلمه كنید.پیاز را همراه با مابقی كره و گوشت چرخ كرده درون تابه تفت دهید ، نمك و فلفل سیاه و دارچین را اضافه كنید و زمان دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.سپس در ظرفی گوشت تفت داده شده را با برنج آبكش شده ، زرشك، سبزی خرد شده و مابقی زعفران دم كرده مخلوط كنید. با این مخلوط داخل كدو را پر كنید و در كدو را با خلال دندان روی كدو قرار دهید.پوست كدو را با روغن چرب كرده وبصورت عمودی ، به مدت 2 ساعت در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید (درمدت پخت آن را برگردانید)

تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد