• slide-0.jpg
  • slide-2.jpg
علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی

دستور آشپزی دلمه سنتی سنندج مخصوص شب یلدا

طرز تهیه:
ابتدا نیمی از پیازها رو با گوشت استخوان دار و دارچین وزردچوبه اجازه میدهیم تا پخته شود بعد در کناری برگ چغندر را به مدت یک دقیقه داخل اب جوش ریخته بعد از صافی رد میکنیم برنج‌هارا به مدت یک ساعت خیس میکنیم وگوشت چرخ‌کرده را با پیاز تفت میدهیم بعد برج و سبزی وادویه ها را اضافه کرده و روی برگ چغندر میریزیم و بصورت بقچه تا میکنیم و داخل قابلمه میچینیم وقتی تمام شد گوشت را که از قبل پخته بودیم را روی دلمه ها میگذاریم و آب گوشت را به قابلمه دلمه اضافه میکنیم و روی حرارت پایین میگذاریم تا آرام پخته شود در ضمن موقع سرو کمی رب انار روی دلمه ها میریزیم یا یک ظرف رب انار کنار دلمه ها میگذاریم،البته در سنندج بعداز پخت روی دلمه روغن یاکره محلی میریزن.

تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد