• slide-0.jpg
  • slide-2.jpg
علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و همراه با پیاز در ظرفی روی حرارت ملایم گذاشته تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس نخود را شسته پوست سیب زمینی را گرفته تا کمی نمک و مقداری آب بگذارید بپزد به طوری که بعد از پختن آب نداشته باشد. گوشت را یکبار چرخ کنید، تخم مرغها را در ظرفی شکسته کمی هم زده و بکینگ پودر را همراه با کمی نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید. زعفران سائیده شده را در کمی آب حل کنید و همراه با سبزی معطر به تخم مرغ اضافه کنید؛ مایه گوشت و نخود را که کاملا سرد شده داخل مایه تخم مرغ اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید. در تابه ای روغن فراوان ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود. آن گاه روی یک نعلبکی را پارچه نازکی کشیده ته پارچه را در دست جمع کنید و دست را با کمی ماست زده شده مرطوب کنید. از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و روی پارچه که به نعلبکی کشیده اید به صورت دایره باز کنید به طوری که اطراف دایره از وسط آن کمی نازکتر باشد و با انگشت وسط شامی را سوراخ کنید. بعد آن را به دست دیگر برگردانده و با احتیاط در روغن کاملا داغ انداخته به طوری که روغن روی شامی را بپوشاند و دو طرف شامی را سرخ کنید. سپس آن را در صافی گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود. شامی ها را در ظرف سرو ریخته و با لیموترش و جعفری تزیین کنید. اگر شامی درون روغن وا رفت 1 عدد تخم مرغ اضافه کنید و اگر مایه شل بود کمی آرد نخودچی به مایه بیفزایید.


پیام نما
در وب

گالری
تصاویر
گالری
ویدوئو
نظرسنجی

از مطالب کدام یک از مجله‌های پیام‌نما بیشتر رضایت دارید؟

کسب و کار - 26.1%
علم و دانش - 13%
حقوق و قوانین - 4.3%
شعر و داستان - 39.1%
روانشناسی موفقیت - 13%
یادداشت های سلامتی - 4.3%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 22 سپتامبر 2017 - 00:00
اوقات
شرعی
حدیث
امام صادق علیه السلام : مَن ساءَ خُلُقُهُ عَذَّبَ نَفسَهُ؛ هر كه بد اخلاق باشد، خود را شكنجه دهد. گزیده تحف العقول، ح196
تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد