• slide-0.jpg
  • slide-2.jpg
علم و دانش
روانشناسی موفقیت
کسب و کار
حقوق و قوانین
شعر و داستان
لبخندانه
باشگاه دیدگاه
دستور آشپزی
یادداشت های سلامتی
ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم مخلوط می کنیم و می گذاریم با یک قاشق در جای گرم بماند تا عمل بیاید. حال خمیر مایه عمل آمده را با کره را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ را نیز افزوده و هم می زنیم سپس شکر را افزوده و با مفتول دستی می زنیم. حال آرد را کم کم اضافه می کنیم و برای بهتر شدن یک مقدار خیلی کم نمک هم می توانیم بزنیم. وقتی خمیر جمع شد به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم. با سر انگشتان این کار را انجام می دهیم. خمیر آماده شده را داخل کاسه چرب شده گذاشته روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 تا 1/5 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. اکنون بسته به سلیقه چونه می زنیم یا به اندازه 50 تا 70 گرمی با استفاده از قالب گرد یا به شکل گل درون سینی می چینیم. بعد به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت دوم می دهیم. بعد روی آن را با زرده تخم مرغ را با کمی شکر و کمی زعفران دم کرده مخلوط نموده و رومال کرده و روی آن می توانیم کنجد یا سیاه دانه یا خرفه تزئین می کنیم. دمای فر را 180 درجه گذاشته به مدت 30 تا 35 دقیقه می گذاریم تا آماده شود.



پیام نما
در وب

گالری
تصاویر
گالری
ویدوئو
نظرسنجی

از مطالب کدام یک از مجله‌های پیام‌نما بیشتر رضایت دارید؟

کسب و کار - 26.1%
علم و دانش - 13%
حقوق و قوانین - 4.3%
شعر و داستان - 39.1%
روانشناسی موفقیت - 13%
یادداشت های سلامتی - 4.3%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 22 سپتامبر 2017 - 00:00
اوقات
شرعی
حدیث
امام على (سلام الله علیه) : كانَ رَسولُ اللَّهِ(ص) دائِمَ البِشرِ، سَهلَ الخُلقِ، لَيِّنَ الجانِبِ. پيامبر خدا، همواره خوش رو، خوش خو و نرم خو بود. معانى‌الأخبار - ص 83. حكمت نامه پيامبر اعظم(ص) : ج8- ص22- ح5703
تمامی حقوق این سایت متعلق به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران می باشد